Könyvhét 2021
Móra Kiadó
újdonságai
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Osvát Ernő
Aforizmák
Móra Kiadó <br> újdonságai Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Osvát Ernő <br> Aforizmák
Kiemelt

Egy könyvkiadó egy nyomtatott könyves újságban – jól érzi magát

2021.03.02.

Mert a helyén van, otthonosan. Könyvek között egy életen át. Sorsunk a könyv. Tesszük a dolgunkat, készítjük neten és papíron megjelenő könyves újságunkat, a Könyvhetet. Az olvasóinknak, együttműködve könyvkiadókkal, könyvkereskedőkkel.

A mai napig nagy tekintélye van a nyomtatott betűnek az író és az olvasó szemében egyaránt. Minden nyomtatott újság az örökkévalóságnak dolgozik: évszázadok múlva is hordozza lapjain a megörökített gondolatot (ha lesz még könyvtár, mely őrzi őket). Világa nem a kapkodó pillanaté, hanem az elidőző szemléleté. Egy újságcikkhez, egy kinyomtatott hirdetéshez vissza lehet térni, nem változtatja formáját, tartalmát, környezetét, megjelenését, és a nyomtatott újságot tovább is lehet adni. (Mint sajtószociológiai felmérések tanúsítják, ez gyakran meg is történik.)

Emiatt bátran kijelenthetjük: egy könyvkiadónak egy nyomtatott könyves újságban érdemes hirdetni. Ehhez ajánljuk a Könyvhetet.

A huszonnegyedik éve folyamatosan megjelenő Könyvhetet olvasói szeretik, mert a műnyomó papíron megjelenő igényes könyves újság oldalain íróinterjúkból, recenziókból ismerkedhetnek meg a könyvekkel – és a közvetített információik miatt a könyves hirdetéseket is hasznosnak ítélik meg. A Könyvhét hirdetési feltételeiről a Médiaajánlat menüpontban lehet részleteket megtudni. Az Archívum menüpontban a Könyvhét minden eddig megjelent nyomtatott lapszáma pdf formátumban letölthető. AZ ARCHÍVUM KINCSEIBŐL sorozatunk Facebook oldalunkon – https://www.facebook.com/konyv7 – követhető nyomon.

(Fenti szövegben torzított és torzítatlan formában posztmodern előtti torzított és torzítatlan könyvcímek vannak elhelyezve. Aki megtalálja őket, hármat léphet előre, és újra dobhat…)


Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2021/1. szám címlapjaÉlet és Irodalom AlapítványKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsonyMMA
Belépés