Könyvhét 2021
A Móra Kiadó
öszi újdonságaiból
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Osvát Ernő
Aforizmák
A Móra Kiadó <br>öszi újdonságaiból Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Osvát Ernő <br> Aforizmák
Médiaajánlat

 

 

 

A Könyvhét hirdetési ajánlata

2021-ben is négy alkalommal, lapszámonként 10000 példányban

A nagy méretválasztékban kínált keretes hirdetések mellett egy-egy könyv meghirdetéséhez ajánljuk a kedvezményes Fülszöveg – kiadók ajánlata hirdetési rovatot, amelyben könyvenként 9900 Ft+áfáért lehet egy könyvről az információkat közzétenni.

A Könyvhetet a Líra Könyv, a Libri, és a Bookangel hálózatokhoz tartozó boltokban, budapesti és vidéki könyvesboltokban, valamint előfizetésben terjesztjük.
A megjelenéssel egyidejűleg a lap a Könyvhét honlapján letölthető lesz pdf formátumban, és a letöltési linket a Könyvhét Facebook oldalán is meghirdetjük (a június elején megjelent nyári Könyvhét szám letöltési linkje a Facebookon több mint 17000 embert ért el).

A 2021. évi részletes médiaajánlat idekattintva letölthető pdf-ben, megtalálhatók benne a pontos adatok, a hirdetések méretei, árai.

A Fülszöveg – kiadók ajánlata mintaoldala idekattintva tölthető le.
A Könyvhét 2020/4. számának terjesztési listája megtekinthető idekattintva. (Az aktuális terjesztési lista mindig a Könyvhét honlapján, a Könyvhét megtalálható menüpontban olvasható.)
Korábbi számaink pdf-ben letölthetők honlapunk Archívum rovatában.

Honlapunkon is hirdethet

A www.konyv7.hu a huszonhárom éve megjelenő nyomtatott Könyvhét mellett párhuzamos internetes újsággá fejlődött, a Könyvhét anyagainak közlése mellett saját könyves-kulturális tartalmat közölve. A nyomtatotthoz hasonlóan az internetes lapnak is nagy hagyományai vannak, a magyar könyvszakma és könyvkultúra jól ismert orgánumai.

Együttes hirdetésre kérjen ajánlatot

További információ, hirdetés megrendelése, egyedi elképzelések egyeztetése:
Kiss József,
(36 1) 209-9140, 06/20 931 7903
konyvhet@t-online.hu

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*: